elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sis anys de fotografies per a empoderar a la dona al Poble Nou de Benitatxell

Sis anys de fotografies per a empoderar a la dona al Poble Nou de Benitatxell
  • Torna un any més el Concurs de Fotografia Fotodona, obert a qualsevol persona, aficionada o professional de la fotografia, major de 18 anys

  • El termini de presentació de fotografies finalitza el 19 de febrer a les 14 hores

La Regidoria d'Igualtat i Polítiques de Gènere del Poble Nou de Benitatxell llança un any més el Concurs de Fotografia Fotodona, que enguany arriba a la seua sisena edició. L'objectiu és donar a conéixer una visió personal del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, mitjançant imatges que empoderen a les dones. “Volem donar-li a les dones protagonisme en el camp visual perquè puguen aconseguir una vida autònoma per a accedir als recursos, reconeixement i presa de decisions en tota les esferes de la vida personal i social”, ha assenyalat el regidor de l'àrea, Víctor Bisquert.

En la fotografia haurà d'aparéixer una dona o vàries, major d'edat, en qualsevol moment de la seua vida sense importar la nacionalitat o cultura. Es valorarà que la dona o dones que apareixen visquen al poble. Cada participant podrà presentar un màxim de tres fotografies en color o en blanc i negre, que hauran de tindre un caràcter inèdit. Els autors i autores de les imatges seleccionades hauran d'aportar una declaració signada d'autoria. Si a les fotografies apareixen persones identificables, serà necessari aportar també el seu consentiment per escrit. Podrà participar qualsevol persona, aficionada o professional de la fotografia, major de 18 anys.

Les fotografies es presentaran en format digital JPG amb una grandària màxima de 5MB i una resolució de 300 ppp, així com també de manera impresa en paper fotogràfic en grandària 30 x 40. A més, s'haurà d'emplenar un formulari que s'entregarà a l'Ajuntament, concretament per seu electrònica o en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de manera presencial mitjançant cita prèvia (per telèfon al 96 649 33 69 o en la web de l'ajuntament).

La selecció i concessió dels premis del concurs es realitzarà a proposta d'un jurat  format per membres de l'àmbit de la fotografia, el disseny i la cultura. Enguany la quantia del premi serà major. La fotografia guanyadora obtindrà un premi de 300 euros, i també hi haurà un accèssit local de 200 euros. Les fotos premiades es publicaran en la web de l'Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell i en les xarxes socials, amb la indicació del nom dels autors.

El termini de presentació de fotografies finalitza el 19 de febrer de 2021 a les 14.00 hores. Es poden consultar les bases en el següent enllaç: https://www.elpoblenoudebenitatxell.com/es/agenda/385--concurso-de-fotografia-foto-dona-el-poble-nou-de-benitatxell

Pujar