4 de juny de 2020 4/6/20

Alacant registra una quinzena de nous contagis en només 24 hores

Alacant registra una quinzena de nous contagis en només 24 hores - (foto 1)
  • A més, 35 residències de la província continuen amb positius entre els seus interns

El coronavirus continua colpejant amb força a la província d'Alacant. En les últimes 24 hores s'han detectat 15 nous casos i acumula 495 defuncions a causa de la pandèmia.

Així es desprén de les dades facilitades per la Conselleria de Sanitat aquest dissabte, segons els quals en les últimes hores s'han detectat 30 nous positius en la Comunitat Valenciana i 2 persones han perdut la vida a causa del virus.

Per part seua, el nombre de malalts de coronavirus hospitalitzats a la província és en aquests moments de 66 pacients, dels 220 que es troben ingressats a nivell autonòmic. D'ells, en les UCIs alacantines hi ha 18 persones en estat greu.

Des d'ahir s'han produït 2 noves defuncions, un d'ells a la província, la qual cosa eleva a 1.409 les persones que han mort en la Comunitat Valenciana per coronavirus.

Referent a les residències, hi ha algun cas positiu en 35 centres de la província i altres 7 es troben sota vigilància activa de Sanitat.

Malgrat això, Sanitat destaca les bones dades de l'impacte del virus en la Comunitat Valenciana on el nombre de pacients amb coronavirus que s'han curat triplica al de nous casos detectats en les últimes 24 hores.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar