30 de maig de 2020 30/5/20

Alacant registra quatre nous casos de coronavirus

Alacant registra quatre nous casos de coronavirus - (foto 1)
  • La província compta amb una trentena de contagiats dels 119 en tota la Comunitat

La Comunitat València registra actualment 119 casos per coronavirus, 21 en les últimes hores. D'aquests 21 casos només quatre s'han registrat a la província d'Alacant, la xifra de contagis de la qual ascendeix a una trentena.

Així, a la província d'Alacant, els casos registrats són els següents: un cas secundari lleu d'un home que es recupera en el seu domicili i un home, personal sanitari, que es troba ingressat. A més, dues dones: un cas en investigació ingressat en l’hospital i una dona que ha sigut traslladada a l'UCI i també es troba en investigació.

Així les coses, aquestes últimes hores s'han registrat 21 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana, 17 a València i 4 a Alacant. Un dels casos confirmats és el de la Directora General de Salut Pública en la Comunitat Valenciana, Ofelia Gimeno Forner. Amb tots ells són ja 119 els casos confirmats: 85 a València, 30 a Alacant i 4 a Castelló.

Ressaltar també que de tots aquests casos, 31 es troben ingressats i 60 es recuperen en el seu domicili, mentre que 28 dels 30 casos positius de la residència de persones majors es troben en el centre. A més, hi ha 130 professionals sanitaris en aïllament preventiu.

La consellera ha informat també que, fins al moment, s'han realitzat 2.221 proves amb resultat negatiu i que la línia 900 300 555 ha atés des que es va posar en marxa més de 12.600 crides.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar