27 de novembre de 2020 27/11/20

Alacant jutja tres casos d'agressió sexual aquest dimecres

Alacant jutja tres casos d'agressió sexual aquest dimecres - (foto 1)
  • Tres homes s'asseuran demà en la banqueta acusats d'abusar o agredir sexualment a dones

L'Audiència Provincial d'Alacant jutja aquest dimecres 8 de gener a tres homes acusats d'agressió i abús sexual, en diferents moments i amb diferents víctimes. Tres casos que obrin el calendari judicial de la província per a aquest 2020.

El primer dels casos que es jutgen aquest dimecres va tindre lloc a l'agost de 2012. Segons recull l'escrit d'acusació de la Fiscalia, l'acusat va agredir i va maltractar a la seua dona després d'arribar a casa embriac exigint-li que mantingueren relacions sexuals. Davant la negativa de la víctima, presumptament, li va forçar i li va causar lesions i esquinçaments.

Aquests fets, tal com defensa el Ministeri Públic, no van ser els únics que van tindre lloc durant el temps que dur el matrimoni perquè asseguren l'acusat solia dirigir a la seua esposa expressions injurioses i amenaces que acompanyava amb espentes i llançaments d'objectes. Per tot això, sol·liciten per a l'acusat una pena de 14 anys de presó.

El segon dels casos vistos per a judici a Alacant va tindre lloc l'agost de 2017 en un habitatge de la ciutat i per ells sol·liciten una pena de 9 anys de presó per un delicte d'agressió sexual. Segons s'exposa en la qualificació del Ministeri Públic, el processament va forçar a la víctima quan es trobava adormida i nua en una habitació, aprofitant l'absència d'un amic seu amb el qual la xica havia passat la nit i mantingut relacions sexuals.

I finalment, també es jutja a un home acusat de violar amb l'ajuda d'un altre – que no ha sigut identificat, a una xica a l'interior d'un cotxe, als afores d'una discoteca situada a Dénia.Els fets, pels quals la Fiscalia sol·licita provisionalment deu anys de presó per un delicte d'agressió sexual, van ocórrer en la matinada del 9 de novembre de 2014, després que la víctima acceptara la invitació de dos xics per a eixir a l'exterior a consumir drogues.

Una vegada dins d'un vehicle, l'acusat, que estava assegut en el seient del copilot, presumptament la va violar mentre l'individu no identificat la immobilitzava.

Pujar