23 de setembre de 2020 23/9/20

Alacant conté el seu únic brot i confirma tres nous casos de coronavirus

Alacant conté el seu únic brot i confirma tres nous casos de coronavirus - (foto 1)
  • La província és l'única que no té casos en les seues residències de majors

La província d'Alacant supera una jornada més amb xifres mínimes de casos de coronavirus: tres enfront dels quatre registrats a Castelló o els 29 en la de València des d'ahir, segons dades de la Conselleria de Sanitat. De fet, aquesta província manté en un els brots registrats, el que es va confirmar fa unes hores a Santa Pola.

Aquest dimarts sol s'ha registrat un brot en la Comunitat Valenciana, en la localitat valenciana de Fortaleny, amb tres casos positius tots ells vinculats a una mateixa família. Amb aquest ja són deu el total de brots en la Comunitat Valenciana i la província de València està sent la més castigada amb trenta nous casos en les últimes hores.

Pel que respecta a la província d'Alacant, hi ha ara mateix 19 persones ingressades en hospitals alacantins, dos d'elles en UCI. Les morts registrades fins al moment han sigut de 512 a la província mentre que el nombre de casos, 5.826. No hi ha casos en cap residència de majors de la província.

La bona notícia també és que la Comunitat Valenciana compleix set dies consecutius sense registrar defuncions per coronavirus. A més, durant l'última jornada s'han registrat 63 noves altes a pacients amb coronavirus, per la qual cosa el total de persones curades ascendeix ja a 17.439 persones.

En aquests moments queden actius 293 casos en tota la Comunitat, la qual cosa suposa un 1,53% del total de positius. El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus han sigut 500.088 de les quals 371.641 han sigut a través de PCR i 128.447 a través de test ràpid.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar