4 de desembre de 2020 4/12/20

Alacant concentra la meitat de nous positius en coronavirus

Alacant concentra la meitat de nous positius en coronavirus - (foto 1)
  • En les últimes hores s'han detectat 11 nous positius a la província

La província d'Alacant concentra aquest diumenge la meitat dels nous contagis per coronavirus produïts en la Comunitat Valenciana en les últimes hores. La xifra ascendeix a 11 positius i 2 morts a causa del virus.

Així es desprén de les dades oferides aquest diumenge per la Conselleria de Sanitat, segons els quals a nivell autonòmic s'ha produït un lleu descens dels contagis i 3 persones han mort a causa del virus.

La Comunitat Valenciana acumula en aquests moments 3.156 casos actius de persones amb coronavirus, la qual cosa representa el 20% del total de casos detectats des de l'inici de la pandèmia.

A nivell provincial la situació a Alacant continua liderant les males dades des de fa diversos dies. Des de l'última actualització s'han registrat 11 nous positius i 2 persones han mort, sent aquests últims tots residents. Des de l'inici de la pandèmia el nombre de contagis a la província ascendeix a 3.866 persones i la xifra de vides perdudes a 497.

D'altra banda, referent a la situació als hospitals segons Sanitat, en aquests moments hi ha 63 pacients que romanen ingressats i d'ells 18 es troben en estat greu en l'UCI.

Finalment, la situació en les residències de majors de la província d'Alacant és la següent: continua havent-hi positius en 32 centres de majors i 7 romanen sota vigilància activa de control sanitari.

Pujar