23 de setembre de 2020 23/9/20

Alacant allibera de coronavirus les seues residències de majors

Alacant allibera de coronavirus les seues residències de majors - (foto 1)
  • La província suma 5 nous contagis aquest divendres

Les residències de majors de la província d'Alacant estan lliures de coronavirus. Després d'acumular des del mes de març gran quantitat de positius entre els seus residents i professionals, els centres de majors de la província arriben al segon cap de setmana de juliol sense positius.

Així ho ha comunicat, la conselleria de Sanitat el mateix dia en què s'ha confirmat un nou rebrot de coronavirus a la província de València. Concretament el brot s'ha produït a Foios amb set positius d'una mateixa família.

En el que a la realitat de la província d'Alacant es refereix, aquest divendres suma 5 nous contagis el que eleva a 4.004 el total acumulat des de l'inici de la pandèmia. A més, no s'ha produït cap defunció pel que la xifra de persones que han perdut la vida a causa del virus es manté en 512.

Per part seua, els hospitals alacantins segueixen amb pacients en les seues plantes. Sanitat ha comunicat que continuen ingressades 18 persones, de les quals 4 es troben estat greu en les Unitats de Vigilància intensiva. Malgrat això, des de l'inici de la pandèmia, 5.780 pacients han guanyat la batalla al virus.

Cal ressenyar que la província d'Alacant, és l'única de les valencianes on de moment no s'ha produït cap rebrot.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar