elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Així està impactant el COVID-19 en els col·legis alacantins

Així està impactant el COVID-19 en els col·legis alacantins
  • A aquests moments hi ha 92 centres educatius de la província amb algun grup confinat

La volta al col·le compleix cinc setmanes, i el fa amb un lleu descens d'aules confinades a causa del coronavirus. La província d'Alacant compta en aquests moments amb 92 centres educatius amb alguna de les seues aules en aïllament després de detectar-se un o diversos positius entre els seus alumnes.

Segons les dades oferides per la Conselleria d'Educació, el 99,2% dels prop de 16.700 grups d'aquestes comarques estan rebent classes presencials amb total normalitat. Un percentatge que traduït a centres representa a 638 col·legis sense rastre de coronavirus.

Durant la cinquena setmana de curs, s'ha determinat el confinament de 42 grups de 24 centres educatius, s'han *desconfinado 79 grups de 49 centres educatius i romanen confinats, de setmanes anteriors, 94 grups de 68 centres educatius.

Quant a la situació a nivell autonòmic, durant la primera setmana d'octubre dels 1.845 centres educatius que conformen el sistema educatiu valencià, han finalitzat la cinquena setmana del curs sense cap aula parcial o totalment confinada el 87,9%.

Pujar