30 de setembre de 2020 30/9/20

Agricultors i artesans de la comarca es donen cita en la fira agrícola ‘Els colors de la terra’

Agricultors i artesans de la comarca es donen cita en la fira agrícola ‘Els colors de la terra’ - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Agricultors i artesans de la comarca es donen cita en la fira agrícola ‘Els colors de la terra’ - (foto 2)

  Sota el suggeridor nom ‘Els colors de la terra’ l'Ajuntament de Callosa d'en Sarrià ha organitzat per a aquest cap de setmana, 3 i 4 de setembre, una fira agrícola que congregarà a prop de mig centenar d'expositors amb productes agrícoles de la zona i articles d'artesania tradicional.

  Com no podia ser d'una altra manera pel seu simbolisme, la plaça del Llaurador serà l'escenari escollit per a albergar aquest esdeveniment en el qual nombrosos agricultors, artesans i empreses de Callosa i de tota la comarca oferiran els seus productes autòctons.

  L'edil d'agricultura i Comerç, Lumi Puigcerver, ha subratllat que l'objectiu d'aquesta primera fira agrícola que se celebra a Callosa és el de “dinamitzar el comerç local i donar un impuls a la producció agrícola, als artesans i a empreses que utilitzen productes autòctons, atés que el principal sector econòmic del nostre municipi és l'agricultura”. “L'esdeveniment servirà per a posar en valor els nostres productes agrícoles i les nostres tradicions, al mateix temps que recuperem la memòria històrica del poble”, ha manifestat l'edil.

  Aquest festival d'agricultura, artesania i tradicions, que obrirà les seues portes el dissabte 3 a les 11.00 hores i finalitzarà el diumenge 4 a les 23.00 hores, comptarà amb una àmplia programació d'activitats gratuïtes per a tots els públics. Així, a més del mercat popular de productes de la gastronomia i artesania tradicional, hi haurà degustacions, tallers i jocs per als més xicotets, cercaviles, muixerangues, concerts, exposicions i xarrades.

  Lumi Puigcerver, en nom de la Corporació Municipal de Callosa d'en Sarrià, ha agraït a totes les persones que han fet possible la celebració d'aquesta fira, amb el desig que siga tot un èxit i puga consolidar-se any rere any.

  Pujar