elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 1.500 alumnes protagonitzen hui la volta a les aules en els centres educatius

Més de 1.500 alumnes protagonitzen hui la volta a les aules en els centres educatius

    Més de 1.500 alumnes han tornat hui a les aules en els centres educatius del municipi després de les vacances estivals. En el col·legi públic Mirantbó han iniciat hui el curs acadèmic 216 alumnes, 25 d'ells s'incorporen per primera vegada al centre. En el col·legi públic Bernat de Sarrià han protagonitzat hui la volta al col·le un total de 198 alumnes, 15 d'ells s'incorporen també per primera vegada al centre.

    Els estudiants de l'IES de Callosa d'en Sarrià també han començat hui el curs amb un total de 527 estudiants matriculats. Aquesta xifra podria incrementar-se, ja que el període de matrícules romandrà obert fins a finals de setembre.

    Igualment el col·legi concertat Almedia ha inaugurat hui el curs 2017/2018 en els seus diferents nivells educatius (Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat) amb un total de 623 alumnes.

    L'edil d'Educació, Estela Menaches, ha indicat que la volta al col·le i a l'institut s'ha realitzat sense incidències i amb total normalitat.

    D'altra banda, ha recordat que el passat 4 de setembre van iniciar també el curs els xiquets i xiquetes de l'Escola Infantil Municipal amb un total de 66 alumnes, 26 d'1 a 2 anys i 40 de 2 a 3 anys.

    Pujar