elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ELECCIONS 28M

VIDEO | Quines iniciatives presenten els candidats a l'alcaldia de Paiporta?

VIDEO | Quines iniciatives presenten els candidats a l'alcaldia de Paiporta?
  • Aquest 28M es juguen el lideratge del municipi en les urnes, per la qual cosa tots ells competeixen per presentar les millors propostes

Videos
Quines iniciatives presenten els candidats a l'alcaldia de Paiporta?
Quines iniciatives presenten els candidats a l'alcaldia de Paiporta?

Paiporta celebra aquest diumenge 28 de maig les seues eleccions municipals igual que la resta de municipis de la Comunitat Valenciana. Aquesta localitat compta amb sis forces polítiques disposades a guanyar per a posar-se al capdavant de l'Ajuntament durant els pròxims quatre anys. Aquests són els seus candidats:

Maribel Albalat (PSOE)


L'actual alcaldessa de la localitat aposta per “un projecte obert a la ciutadania on hem convidat a les associacions al fet que participen.” A més, en el que fa referència a la seua proposada estrela recalca que “en aquesta legislatura es materialitzaran molts projectes en els quals hem estat treballant en els últims anys, com dos nous centres educatius i un nou centre de dia per a les persones majors”.

Consuelo Lisarde (PP)


Des de l'oposició, el Partit Popular afirma que “hi ha tres coses que canviaríem. La neteja, treballar per la seguretat i construir aparcament. La nostra mesura estrela és construir una àgora destinada als joves i que puguen compartir amb les associacions locals per a tota mena d'esdeveniments".

Pep Val (Compromís)


D'altra banda, Pep Val, líder de Compromís sosté que “el canvi passa per aprofundir en les polítiques que hem anat construint en aquesta legislatura. Des de 2015 hem augmentat els fons econòmics posant a la gent en el centre. Esperem aconseguir una Paiporta més sostenible, amable i social. La nostra iniciativa estrela és fer una inversió en el pavelló esportiu de més de 20.000 metres quadrats i de Vila Amparo per a ser centre de dia i l'ampliació dels edificis de CONVIU per a activitats de les persones majors”.

Paco Estellés (Cs)


El candidat de Ciutadans, creu que el que el municipi necessita és “un govern estable que governe per a tots des del respecte i no sols per als que els han votats. Paiporta ha de tindre un pes emergent dins de la comarca, necessitem un centre de dia, un centre de formació adequat a les necessitats del mercat laboral. També potenciar als emprenedors, el comerç, el reciclatge, un espai jove. D'altra banda, cobrir el ràtio de policia per a garantir la seguretat i un centre mèdic amb més suport en urgències”.

Daniel Furió (VOX)


La formació de Vox vol eliminar “totes les polítiques ideològiques i promourem les que se centren en la seguretat i la prosperitat de la nostra localitat. Paiporta mereix una comunitat vibrant i no ser només un poble dormitori.” Respecte a les propostes són: “una educació se centre en els valors i principis amb un esport que ensenye des del respecte, eliminar el carril bici i millorar la neteja. També invertirem perquè Paiporta tinga una administració més àgil i en polítiques socials per als més vulnerables.”

Alberto Torralba (Esquerra Unida-Unides Podem)


El candidat d'Esquerra Unida-Unides Podem cerca “formar una candidatura de dones i homes compromesos amb la justícia social, la igualtat, la preservació del nostre territori i la nostra cultura, així com, amb el nostre entorn mediambiental i els serveis públics de qualitat”.

Pujar