27 d’octubre de 2020 27/10/20

Últimas semanas para participar en la XII edición del "Premio Carolina Planells contra la violencia de género de Narrativa Corta"

Últimas semanas para participar en la XII edición del "Premio Carolina Planells contra la violencia de género de Narrativa Corta" - (foto 1)
  • Hasta el próximo 18 de octubre se pueden presentar obras al “Premio Carolina Planells contra la violencia de género de Narrativa Corta”, que este año llega a su doceava edición

Aquest certamen fomenta la narrativa i la creació literària amb missatge i recorda la figura de la jove paiportina assassinada a conseqüència d’un cas de violència de gènere.

El guardó, promogut per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Paiporta, pretén conscienciar sobre la necessitat d'acabar amb aquesta xacra social que cada any costa la vida a desenes de dones de tot l'Estat a través de la temàtica de les obres: la igualtat entre dones i homes i la no violencia.

Les obres, que es poden presentar fins al 18 d'octubre a les 14.00 hores, poden estar escrites indistintament en valencià o en castellà. 

Amb dues categories, el premi juvenil està dotat amb 400 euros mentre el d’adults, a partir de 18 anys, és de 600 euros. Així mateix, hi ha premis per a treballs presentats per persones empadronades a Paiporta, amb una dotació de 200 i 300 euros respectivament.

Desenes d'escriptores i escriptors participen tradicionalment en aquest certamen literari, que ja ha rebut una trentena d’obres.

El veredicte del jurat sobre els diferents guardons es donarà a conéixer durant els actes del Dia Internacional per l'eliminació de la Violència Contra les Dones, el 25 de novembre. Les obres premiades s'editaran, com cada, any, en un llibre que sufragarà l'Ajuntament de Paiporta.

Les bases se poden consultar en el següent enllaç

Pujar