elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torns de matí i vesprada amb tres cubes per a desinfectar els carrers de Paiporta

Torns de matí i vesprada amb tres cubes per a desinfectar els carrers de Paiporta
  • ESPAI intensifica la neteja dels punts crítics de la localitat per tal de previndre contagis pel coronavirus Covid-19

MÉS FOTOS
Torns de matí i vesprada amb tres cubes per a desinfectar els carrers de Paiporta - (foto 2)
Torns de matí i vesprada amb tres cubes per a desinfectar els carrers de Paiporta - (foto 3)

L'Ajuntament de Paiporta ha intensificat la neteja i desinfecció dels carrers de la localitat en torns de matí i vesprada amb tres cubes a ple funcionament. Aquest programa de xoc per a previndre contagis pel coronavirus Covid-19 el porten a terme operaris i operàries de l'empresa de serveis ESPAI, i se centra en punts crítics per l'afluència de públic.

L'Ajuntament s'encarrega de desinfectar l'entorn del centre de salut, les 9 farmàcies del poble, comerços locals que romanen oberts per dispensar bens essencials, seu de Creu Roja, contenidors i mobiliari urbà, prefectura de policia local, mercat municipal, Ajuntament i baixades al barranc. La desinfecció es porta a terme amb hipoclorit amb una concentració del 0,1%, i amb detergent reforçat amb un producte bactericida higienitzant i desinfectant.

La intensificació en les tasques de neteja ha sigut possible, en part, gràcies a la recent incorporació de 9 treballadores i treballadors, fruit de l'increment de pressupost municipal d'un 30% per a ESPAI.

A més, la tasca de desinfecció posada en marxa pel consistori es complementa amb la que porta a terme la Unitat Militar d'Emergències, també amb hipoclorit, a altres punts de gran afluència de públic, com són l'entorn dels supermercats i l'estació de Metrovalència.

Pujar