elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torna la participació ciutadana als plens de Paiporta

Torna la participació ciutadana als plens de Paiporta
  • La població paiportina podrà enviar els seus precs i preguntes a l’adreça de correu electrònic participacio@paiporta.es, que seran llegides al ple

MÉS FOTOS
Torna la participació ciutadana als plens de Paiporta - (foto 2)
Torna la participació ciutadana als plens de Paiporta - (foto 3)
Torna la participació ciutadana als plens de Paiporta - (foto 4)
Torna la participació ciutadana als plens de Paiporta - (foto 5)

L’Ajuntament de Paiporta recupera a partir del pròxim plenari, que se celebrarà dijous 29 d’abril, la intervenció i participació de la població paiportina a través del torn de precs i preguntes, en finalitzar el ple.

“Han passat molts mesos des de l’última volta en què comptàrem amb públic de manera presencial al saló de plens. Gràcies al fet que la situació de la pandèmia evoluciona molt favorablement a la Comunitat i a Paiporta, reprenem a poc a poc la normalitat en la pràctica democràtica al consistori. És una molt bona notícia. Esperem poder reprendre també molt prompte el contacte i la seua intervenció directa amb la ciutadania en els plens”, ha manifestat la regidora de Participació Ciutadana, Esther Torrijos.

La represa d’aquest torn d’intervenció ciutadana sorgeix d’una proposta de la Regidoria de Participació, que facilitarà l’adreça de correu electrònic participacio@paiporta.es perquè la ciutadania puga fer arribar les seues consultes, en forma de precs i preguntes que hauran d’estar correctament explicats i anar acompanyats del nom, cognoms i DNI de la persona.

Aquestes consultes es podran enviar fins al divendres de la setmana anterior al ple. Posteriorment, la regidora de Participació, donarà lectura de les mateixes en el punt de Precs i Preguntes, en finalitzar el ple.

Per a formular precs i preguntes al ple d’aquest mes d’abril les persones interessades tenen fins al pròxim divendres, dia 23, per a fer arribar els seus mails a l’àrea.

Pujar