elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El ple renova a Remei Ferrandis com a jutgessa de pau de Paiporta

El ple renova a Remei Ferrandis com a jutgessa de pau de Paiporta
  MÉS FOTOS
  El ple renova a Remei Ferrandis com a jutgessa de pau de Paiporta - (foto 2)

  El ple municipal ha renovat en el càrrec a Remei Ferrandis com a jutgessa de pau de Paiporta. Tots els grups municipals varen votar a favor de la continuïtat de Ferrandis, que va entrar en el càrrec al 2016. Els portaveus de les formacions varen reconéixer la seua bona labor en els quatre anys de mandat que acabaven aquest 2020, i la confiança en que continuarà desenvolupant la seua tasca de manera impecable en els assumptes que concerneixen a aquesta figura.

  L'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, va destacar el seu treball en els últims quatre anys, i sobretot el fet que una dona estiga al front d'un càrrec tan rellevant en la població. ·”És important tindre una dona jutgessa com a referent al nostre poble i hem d'agrair que haja assumit de nou aquesta responsabilitat". Martín ha afegit que "a Paiporta continuem trencat els sostres de vidre amb el que ens trobem les dones, tant en la vida política com professional".

  Els jutjats de pau són òrgans unipersonals amb jurisdicció sobre el municipi, estan triats per la majoria de la corporació municipal i suposen el primer esglaó de l'aparell judicial de l'estat. Entre les seues funcions estan les de registre civil i, en matèria de cooperació, faciliten la comunicació de la resta d'òrgans judicials amb la ciutadania resident a la localitat sobre la que tenen jurisdicció.

  Pujar