20 d’octubre de 2020 20/10/20

La regidoria d'Ocupació i Comerç col·labora en una jornada de formació en emprenedoria per a joves

La regidoria d'Ocupació i Comerç col·labora en una jornada de formació en emprenedoria per a joves - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La regidoria d'Ocupació i Comerç col·labora en una jornada de formació en emprenedoria per a joves - (foto 2)
  La regidoria d'Ocupació i Comerç col·labora en una jornada de formació en emprenedoria per a joves - (foto 3)

  L'Ajuntament de Paiporta, a través de la regidoria d'Ocupació i Comerç, ha col·laborat amb l'organització de la jornada de formació en emprenedoria per a joves Emprén Paiporta, inclosa en el programa Erasmus + anomenat 'Enterprise is vital' que porta a terme l'IES La Sénia. En aquesta iniciativa celebrada aquesta setmana a l'Auditori Municipal, a la qual assistiren uns 130 joves, també ha contribuït l'Associació d'Empresaris dels Polígons Industrials de Paiporta (APIP).

  Presidiren la jornada l'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i el primer tinent d'Alcaldia i regidor d'Ocupació i Comerç, Vicent Ciscar. A més de l'alumnat de La Sénia, també assistiren xics i xiques dels IES Berenguer Dalmau, de Catarroja i del 25 d'Abril d'Alfafar.

  L'organització de les jornades i la implicació de la regidoria d'Ocupació i Comerç en la seua promoció i organització respon a l'aposta del govern de Paiporta per l'emprenedoria com una forma essencial per a trobar un futur laboral en l'entorn econòmic actual. Amb eixa mateixa filosofia es plantejaren les temàtiques de les diferents ponències.

  Així, els i les joves van aprendre sobre màrqueting digital amb un prestigiós expert en la matèria, Miguel López. Sergio Gallego, de Caixa Popular, va ensenyar als i les assistents algunes claus d'altra branca fonamental dels negocis, el finançament, mentre que Andrés Martínez va explicar les característiques del Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE) de la Mancomunitat de l'Horta Sud, un recurs tècnic de l'ens comarcal que té com a objectiu facilitar els tràmits burocràtics a les persones que inicien un negoci.

  La jornada Emprén Paiporta va finalitzar amb un reconeixement a empreses emprenedores de Paiporta, com són Shichi World i Plantea en Verde, que oferiren detalls del seu model de negoci. Finalment, va tindre lloc una taula redona sobre el fenomen de l'emprenedoria amb la participació d'alumnat i ponents.

   

  Pujar