6 de juliol de 2020 6/7/20

La Rajoleria inaugura temporada amb una Exposició Col·lectiva d’Artistes

La Rajoleria inaugura temporada amb una Exposició Col·lectiva d’Artistes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Rajoleria inaugura temporada amb una Exposició Col·lectiva d’Artistes - (foto 2)
  La Rajoleria inaugura temporada amb una Exposició Col·lectiva d’Artistes - (foto 3)
  La Rajoleria inaugura temporada amb una Exposició Col·lectiva d’Artistes - (foto 4)

  El Museu de la Rajoleria de Paiporta inaugurava aquest dijous, dia 19 de setembre, la Exposició Col·lectiva d’Artistes en presència de l’alcaldessa, Isabel Martín, la vicealcaldessa, Maribel Albalat, i altres representants municipals. Amb aquesta mostra obria també la nova temporada del Museu, encetant l’oferta cultural i expositiva. 

  “Hem d’estar molt orgullosos dels nostres artistes locals. Exposicions com aquesta ens demostren la qualitat del seu treball, i el nostre Museu de la Rajoleria, com a contenidor cultural que és, no pot fer altra cosa sinó obrir les seues portes als i les artistes paiportines i de la comarca”, ha manifestat la vicealcadessa i regidora de Cultura, Maribel Albalat.

  Aquesta Col·lectiva ens acosta a diferents maneres d'entendre l'art, diferents tècniques i a quatre artistes molt distints. Jaime Hurtado ens aporta la seua aproximació a l’estil abstracte; Ediver Herrera, artista faller de professió, dóna bona mostra de la seua perícia en la tècnica de bosquejar amb bolígraf; Joaquin Bartual és un expert treballant la seua pintura sobre teles i teixits. Finalment, la paiportina Mª Carmen Martínez  porta el pes de la part pictòrica més convencional amb les seues aquarel·les de plantes i flors.

  Juntament amb aquesta mostra es realitzaran una sèrie de tallers per a xiquets i xiquetes de primària, en 10 sessions de dos grups, a través dels quals els Centres escolars del municipi podran acostar al seu alumnat a les tècniques d’estampació floral i de plantes.

  Completen la programació del museu a nivell expositiu fins a la fi de 2019 la mostra de les ‘Amas de Casa de Paiporta’, del 23 al 30 de setembre; ‘Moments i Vivències. Història gràfica de Paiporta (1900-1970)’, del 7 al 27 de novembre, una recopilació fotogràfica realitzada per Vicent Pascual, i’“Londres. Una Mirada Diferent’, de l´11 de desembre al 24 de gener, en la qual el fotògraf Chimo Pardo ens mostra les imatges de la capital britànica a través del seu objectiu.

  Pujar