elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El programa Avalem Joves Plus finalitza a Paiporta

El programa Avalem Joves Plus finalitza a Paiporta
  MÉS FOTOS
  El programa Avalem Joves Plus finalitza a Paiporta - (foto 2)

  L'Ajuntament de Paiporta ha finalitzat aquest dimarts el programa Avalem Joves Plus d'enguany, que ha permés la contractació durant 12 mesos de 12 joves. El programa, impulsat per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, té com a objectiu el foment de l'ocupació entre les persones menors de 30 anys, i ha suposat una inversió global qde més de 250.000 euros.

  L'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, ha acomiadat als i les participants en el programa amb un missatge d'agraïment per la labor que han desenvolupat, especialment enguany, en el context difícil de la pandèmia de coronavirus Covid-19. Aíxí mateix, els ha animat a estar atentes i atents a les ofertes d'ocupació pública de l'Ajuntament, i els ha desitjat sort en el seu futur professional.

  Els i les joves participants han reforçat 11 departaments municipals: Joventut, Participació Ciutadana, Ocupació, Patrimoni, Tresoreria, Urbanisme, Innovació, Secretaria, Benestar Social, Obres i Serveis i Comunicació i Imatge.

  L'Ajuntament s'acollirà novament al programa per a la contractació de joves enguany per a reforçar diferents àrees i oferir una oportunitat laboral a la joventut, un dels sectors més castigats per l'atur.

  Pujar