elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La primera Trobada Animalista de Paiporta comptarà amb 8 associacions i protectores

La primera Trobada Animalista de Paiporta comptarà amb 8 associacions i protectores
  • L’esdeveniment se celebra dissabte, 11 de juny, a la plaça Major, i comptarà amb animacions i tallers infantils. L’objectiu és conscienciar sobre la necessitat de millorar la convivència amb els animals

MÉS FOTOS
La primera Trobada Animalista de Paiporta comptarà amb 8 associacions i protectores - (foto 2)

La primera edició de la Trobada Animalista de Paiporta, que se celebrarà aquest dissabte, 11 de juny, a la plaça Major, comptarà finalment amb 8 associacions, entitats i protectores de Paiporta i també de les localitats veïnes. L’esdeveniment, organitzat per la regidories de Joventut i Medi Ambient, té l’objectiu de millorar la relació i la convivència amb els animals, així com conscienciar sobre la necessitat d’implicar-se en el seu benestar.

L’activitat començarà a les 10.30 hores, quan s’obriran els stands de les 8 protectores, associacions i entitats participants: la Societat Protectora d'Animals de Burjassot (SPAB), l'Associació protectora d'animals 'El Rebrot de la Vida', l’Associació Lovecats, l’Associació Protectora de Llebrers 'Galgos 112’, l’Associació La Llar dels Gats, Colònies Felines de Picanya, Modepran I Petjades Trobades.

Durant la trobada, aquestes 8 entitats protectores de la fauna urbana i silvestre podran donar a conéixer al públic la seua activitat, captar noves persones associades i dialogar entre elles i amb la ciutadania per a aprofundir en el treball fonamental que porten a terme a pobles i ciutats. 

La trobada continuarà amb tallers i animacions infantils per a xiquetes i xiquets relacionades amb la cura dels animals, I amb el concert del grup de rap Sociologia Animal, amb un missatge animalista i de protecció dels éssers vius que conviuen amb les persones. A les 14.00 hores està prevista la finalització de la trobada

Per a la regidora de Joventut, Laura Jiménez, “la satisfacció amb la resposta de les protectores de Paiporta i de la comarca és total, hem constatat que hi ha desenes de persones implicades en l’atenció al benestar animal, la majoria d’elles, voluntàries, a les quals cal donar suport, tant des de la responsabilitat política com des de la perspectiva de la ciutadania”.

La regidora de Medi Ambient, Marian Val, ha afegit que “és responsabilitat de l’Ajuntament conscienciar sobre la necessitat d’establir relacions de respecte amb els animals que ens envolten dia a dia, ja que del seu benestar depén, en bona part, el nostre”, ha conclòs. 

Pujar