elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El poliesportiu municipal de Paiporta obri l’ús de pistes amb reserva prèvia

El poliesportiu municipal de Paiporta obri l’ús de pistes amb reserva prèvia
  • La instal•lació inicia el procés de desescalada aquest dimarts 9 de juny amb totes les garanties de desinfecció i seguretat. La reserva es realitzarà per telèfon

MÉS FOTOS
El poliesportiu municipal de Paiporta obri l’ús de pistes amb reserva prèvia - (foto 2)

El poliesportiu municipal de Paiporta reobri les seues pistes al públic aquest dimarts, 9 de juny. Per a poder fer ús de les instal•lacions, s’haurà de realitzar una reserva prèvia al telèfon 963 972 115. El Servei Municipal d’Esports ha dissenyat el protocol per a retornar a l’activitat amb totes les garanties de seguretat i desinfecció per a evitar contagis de coronavirus Covid-19, en el marc de la normativa establerta per les autoritats sanitàries dins del procés de desescalada.

Així, a més de la reserva prèvia via telefònica, hi ha altres condicions per a l’ús, que serà gratuït: Les pistes es podran utilitzar en grup i durant una hora. Després de cada ús, s’ha de realitzar la desinfecció, que es perllongarà per espai de 30 minuts. Pel moment, no es pot fer ús dels vestidors, així que les persones usuàries hauran d’acudir al poliesportiu ja equipades. L’horari serà de 9.00 a 13.00 hores, i de 17.00 a 21.00 hores i les portes s’obriran exclusivament per a aquelles persones que tinguen reserva.

Les pistes que estaran a disposició de la ciutadania en aquesta reobertura del poliesportiu seran les de tennis, frontó, futbol sala, bàsquet, handbol i patinatge artístic. Romandran tancats els parcs infantils i la resta d’instal•lacions del poliesportiu.

Fora del poliesportiu, començarà també l’ús de la pista de patinatge de velocitat, de moment, sols per al club local, i les pistes de petanca, també a càrrec dels clubs de Paiporta.

La regidora de Joventut i Esports, Marian Val, s’ha reunit els últims dies de manera telemàtica amb els clubs de la localitat per a coordinar aquest procés de reobertura de les instal•lacions, i per a testar les necessitats de les entitats en aquest procés de desescalada i tornada a l’activitat.

La sintonia entre el Servei Municipal d’Esports i els clubs és bona, i la coincidència en la necessitat de fer una tornada amb totes les mesures de seguretat és total. El diàleg es mantindrà al llarg de les pròximes setmanes i mesos per a recuperar la normalitat amb totes les garanties.

Pujar