20 de gener de 2021 20/1/21

La piscina de Paiporta inaugura la 'Bibliopiscina'

La piscina de Paiporta inaugura la 'Bibliopiscina' - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La piscina de Paiporta inaugura la 'Bibliopiscina' - (foto 2)
  La piscina de Paiporta inaugura la 'Bibliopiscina' - (foto 3)
  La piscina de Paiporta inaugura la 'Bibliopiscina' - (foto 4)

  La piscina municipal de Paiporta ha estrenat els últims dies el seu servei de 'Bibliopiscina', gràcies al qual les persones usuàries de la instal·lació tenen a la seua disposició una selecció de lectures per a disfrutar durant les jornades d'estiu.

  La 'Bibliopiscina' ofereix la possibilitat d'agafar llibres i revistes per a totes les franges d'edat, tant novel·les com contes i revistes per a la gent jove, i disposar d'aquest material durant tota la jornada. No cal inscripció prèvia i l'única condició per a fer-ne ús és tornar l'exemplar al lloc abans que finalitze l'horari d'obertura.

  La bibliopiscina a la piscina pública municipal de Paiporta ha sigut una iniciativa de la Regidoria de Joventut i Esports, amb el suport de l'àrea de Cultura i la Biblioteca Pública Maria Moliner Ruiz, que ja va començar a extendre les anomenades micro-biblioteques per diferents dependències municipals mesos enrere. De fet, ja n'hi ha punts de lectura a la casa consistorial, el mercat municipal, L'Auditori o la Llar del Jubilat.

  En els pocs dies que està instal·lada la 'Bibliopiscina', ha tingut un èxit notable, especialment, entre les xiquetes i xiquets, que troben en els prestatges volums i llibres que no tenen a casa, dels quals disfruten entre bany i bany. El servei estarà operatiu fins al mes de setembre, quan acabe la temporada.

  Pujar