elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La piscina d'estiu de Paiporta obri el 17 de juny al 75% del seu aforament

La piscina d'estiu de Paiporta obri el 17 de juny al 75% del seu aforament
  • L'Ajuntament ampliarà l'horari durant el cap de setmana

MÉS FOTOS
La piscina d'estiu de Paiporta obri el 17 de juny al 75% del seu aforament - (foto 2)

L'Ajuntament de Paiporta obrirà la piscina d'estiu el pròxim 17 de juny. Després de les gestions realitzades per la Regidoria de Joventut i Esports, la instal·lació, renovada totalment en 2018, s'adaptarà a les mesures de les autoritats sanitàries per a la prevenció de contagis de coronavirus i limitarà l'aforament al 75%, 368 persones, mentre que els vestuaris tindran limitada la capacitat al 50%. Personal del Servei Municipal d’Esports (SME) treballa els últims dies perquè tot estiga a punt per a la reobertura.
Com a principal novetat per a enguany, l'Ajuntament de Paiporta habilitarà un sistema de reserva d'entrades i pagament en línia a través de la web municipal. No s'establirà cap sistema de torns, com si que va succeir l'any passat a causa de les mesures més restrictives quant a l'aforament. Així mateix, es reservarà un nombre reduït d'entrades per a la taquilla, encara que la recomanació general és reservar i pagar a través de la web.
L'horari de la piscina d'estiu de Paiporta serà de dilluns a divendres, des de les 11.00 fins a les 19.00 hores, mentre que els caps de setmana i festius, l'activitat començarà a la mateixa hora i s'amplia, com a novetat també d'enguany, fins a les 20.30 hores.
Com a serveis complementaris, la piscina d'estiu comptarà amb una programació d'activitats gratuïtes lúdiques per a xiquetes, xiquets i persones adultes, així com el servei de bibliopiscina, amb material de lectura també per a totes les edats.

Pujar