elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
CAMPIONAT NACIONAL DE TAEKWONDO

La paiportina, Nerea Portillo, bronze en el Campionat d'Espanya júnior de taekwondo

La paiportina, Nerea Portillo, bronze en el Campionat d'Espanya júnior de taekwondo
  • La taekwondista del Club Esportiu PIAAM de Paiporta va pujar al pòdium en un campionat nacional per segon any consecutiu

MÉS FOTOS
La paiportina, Nerea Portillo, bronze en el Campionat d'Espanya júnior de taekwondo - (foto 2)

La paiportina Nerea Portillo se'n va endur el bronze del Campionat Nacional júnior de taekwondo. Tan sols tres setmanes després de guanyar el campionat autonòmic, Portillo continua sobreeixint també en els campionats d'Espanya. Aquest és el seu segon pòdium, després de la segona plaça que va aconseguir a Cartagena en 2021.

En el torneig celebrat aquest passat dissabte 5 de març al Palau d'Esports Olivo Arena de Jaén, l'esportista del Club Esportiu PIAAM de Paiporta va demostrar una vegada més el seu talent. El seu bronze en el campionat júnior d'Espanya 2022 és un de més dels èxits a què ja ens acostuma la taekwondista.

Quatre vegades campiona autonòmica

La medalla a Jaén és una conseqüència més del treball de la jove taekwondista. Nerea Portillo domina el circuit autonòmic des de fa ja diversos anys. Ara ja en la categoria -68 kilos, la seua victòria fa tres setmanes en L'Alcora li va permetre la seua classificació al campionat nacional júnior de taekwondo.

Són quatre les vegades que s'ha alçat amb el trofeu del campionat autonòmic, si bé ha aconseguit repetir pòdium en el campionat nacional. Portillo, pertanyent al Club Esportiu PIAAM de Paiporta, repeteix èxits amb una facilitat sorprenent, com si no costara, signe inequívoc de la humilitat amb què es forgen els grans esportistes.

Pujar