elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paiporta reparteix mocadors fallers per mostrar el seu suport a la festa en aquesta setmana tan complicada

Paiporta reparteix mocadors fallers per mostrar el seu suport a la festa en aquesta setmana tan complicada
  • Sota el lema 'tornarem' la regidoria de Cultura vol mostrar així el seu suport a les falles

MÉS FOTOS
Paiporta reparteix mocadors fallers per mostrar el seu suport a la festa en aquesta setmana tan complicada - (foto 2)
Paiporta reparteix mocadors fallers per mostrar el seu suport a la festa en aquesta setmana tan complicada - (foto 3)

La Regidoria de Cultura ha llançat una campanya de suport al teixit faller paiportí i les seues comissions en el que serà el segon any sense la celebració de la festa josefina en el mes de març.

Amb aquest objectiu, l’àrea repartirà mocadors fallers amb el lema ‘Tornarem’ entre la població paiportina i les comissions.

“La idea és que cadascuna de les persones que porte eixe mocador siga un símbol del suport individual i col·lectiu de la població paiportina a les seues Falles i a tota la família fallera”, ha manifestat la vicealcaldessa i regidora de Cultura, Maribel Albalat.

Així mateix, amb aquesta iniciativa es dóna suport al comerç artesà local vinculat al sector faller, que ha proveït aquests mocadors.

A més del repartiment d’aquests mocadors, la campanya inclou altres accions, com ara la difusió d’un vídeo homenatge i recordatori de les últimes Falles celebrades.  “Volem mostrar-los tant a les sis comissions com a Junta Local Fallera que estem amb elles i que malgrat que estan travessant temps difícils, tornarem”, ha conclòs Albalat.

Pujar