elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paiporta promou la salut amb activitats complementàries al Sant Roc Cultural

Paiporta promou la salut amb activitats complementàries al Sant Roc Cultural
  • ‘Jo Trie Salut: Paiporta saludable’ es desenvoluparà en dues vesprades plenes de màgia, teatre, tallers i pintura per a famílies amb xiquets i preadolescentes

MÉS FOTOS
Paiporta promou la salut amb activitats complementàries al Sant Roc Cultural - (foto 2)
Paiporta promou la salut amb activitats complementàries al Sant Roc Cultural - (foto 3)
Paiporta promou la salut amb activitats complementàries al Sant Roc Cultural - (foto 4)

Amb l’eix central del foment d’hàbits de vida saludables, la Regidoria de Benestar Social, Sanitat i Salut Pública i la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de Paiporta han organitzat activitats per a complementar la programació del Sant Roc Cultural.

Es tracta de ‘Jo Trie Salut: Paiporta saludable’, que se celebrarà els dies 11 i 13 d’agost als jardins del Museu de la Rajoleria, i on famílies, xiquetes, xiquets i preadolescents tindran alternatives lúdiques, d’oci i participatives enfocades a la prevenció i a la motivació per a adquirir hàbits saludables.

‘Jo Trie Salut: Paiporta Saludable’ es desenvoluparà en dos vesprades amb activitats i jocs dissenyats per a famílies amb xiquetes, xiquets i pre-adolescents. Entre les 19.00 i les 22.00 hores hi haurà quatre espais: Màgia Salut, amb una dinàmica conduïda per un professional de les arts escèniques; Pensa Salut, amb activitats i jocs dinamitzats per mediadores i mediadors de salut; Crea Salut, la zona de pintura mural, per a potenciar habilitats d’expressió i, per últim, Comunica Salut, per a que les persones participants realitzen una comunicació mitjançant la publicació de fotos amb missatges a les xarxes socials.

A més d’aquests quatre espais, que es repetiran els dos dies d’activitats, hi haurà tallers diferenciats en cada jornada. El dia 11 hi ha previst el taller teatral ‘Hàbits de vida de la salut en la primera infància’, una representació interactiva per a promoure bons hàbits d’alimentació, higiene i costums. El públic destinatari del taller són famílies amb xiquetes i xiquets entre 6 i 9 anys.

El dia 13, el taller es titularà ‘Expressió emocional i comunicació a través de jocs teatrals’, compartit entre persones adultes i els seus fills i filles, enfocat a potenciar la comunicació i el contacte amb els xiquets a través de ferramentes teatrals que faciliten a la persona adulta disfrutar del joc i l’expressió amb els seus fills i filles. El públic destinatari d’aquest segon taller són famílies amb xiquetes i xiquets entre 6 i 12 anys.

Pujar