30 de setembre de 2020 30/9/20

Paiporta ofereix una nova edició dels Tallers per a l'Envelliment Actiu amb el doble d'oferta

Paiporta ofereix una nova edició dels Tallers per a l'Envelliment Actiu amb el doble d'oferta - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Paiporta ofereix una nova edició dels Tallers per a l'Envelliment Actiu amb el doble d'oferta - (foto 2)

  La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Paiporta reprén a partir d'aquest mes de setembre els Tallers per a l'Envelliment Actiu, una oferta gratuïta per a persones majors de 60 anys que inclou tallers de memòria, ioga, informàtica i noves tecnologies, artteràpia i ball. Davant la gran acceptació dels tallers entre la població, l'Ajuntament ha duplicat els grups i l'oferta de places.

  La inscripció es pot formalitzar del 24 al 28 de setembre, des de les 9.00 a les 14.00 hores, a l'espai Paiporta Conviu, al carrer Mestre Serrano número 23.

  Aquestes activitats obertes a la població de major edat tenen com a objectiu reforçar l'exercici del cos i la ment, combatre l'aïllament i afavorir la socialització, pal·liar la solitud en què es poden trobar algunes persones majors, i millorar la seua qualitat de vida en general. Els tallers tenen una magnífica acceptació i, de fet, les places solen quedar ocupades en la seua totalitat.

  Cadascun dels tallers tenen una motivació en la línia de millorar la qualitat de vida i promoure l'activitat física i mental. El taller de memòria té com a objectiu retardar els efectes del dèficit de memòria, tan temut per les persones que es fan majors. El ioga consisteix en un exercici suau amb l'objectiu d'enfortir els músculs del coll, l'esquena, les clavícules i la zona lumbar.

  El taller d'informàtica i noves tecnologies té com a objectiu tancar l'escletxa digital que pateixen les persones majors que tinguen escassos o nuls coneixements d'informàtica, però mantinguen vives les ganes d'aprendre.

  L'artteràpia utilitza les arts plàstiques com a mitjà per a millorar el desenvolupament personal i l'equilibri emocional de les persones majors, mentre que el ball suposa un punt de trobada els caps de setmana, per a moure's al ritme de la música i ajudar a mantenir el cos i la ment més joves.

  Els tallers per a l'envelliment actiu de l'Ajuntament de Paiporta estan dirigits a persones majors de 60 anys, i poden accedir totes aquelles amb empadronament a Paiporta i que no estiguen laboralment actives. L'admissió en els diferents tallers es realitzarà per ordre d'inscripció.

  Pujar