2 de desembre de 2020 2/12/20

Cs Paiporta insisteix en la necessitat d'instal·lar carpes per a ombrejar el pati del centre de salut

Cs Paiporta insisteix en la necessitat d'instal·lar carpes per a ombrejar el pati del centre de salut - (foto 1)
  • Estellés: “Ja ho vàrem demanar en comissió al juliol i ara hem registrat la sol·licitud, però l'Ajuntament segueix sense fer-lo malgrat tindre les carpes”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Paiporta, Francisco Estellés, ha insistit en “la necessitat d'instal·lar carpes per a ombrejar el pati del centre de salut”. “Els usuaris estan suportant, per la situació motivada pel COVID-19, temperatures asfixiants i un sol de justícia en una zona a l'aire lliure”, ha denunciat.

Segons l'edil, “Cs va demanar al juliol, en comissió, que se solucionara aquesta situació”. No obstant això, ha explicat, “el govern municipal va contestar que ho estudiarien”. “No entenem què cal estudiar quan l'Ajuntament disposa d'aquestes carpes i, per tant, no afecta les arques municipals”, ha assegurat.

“Es tracta simplement d'instal·lar les carpes”, ha destacat Estellés, al mateix temps que ha indicat que “una actuació senzilla pot millorar molt el servei prestat a la ciutadania”. “Esperem que l'Ajuntament rectifique i el faça com més prompte millor”, ha conclòs.

Pujar