29 d’octubre de 2020 29/10/20

Paiporta incorpora quatre treballadors a la plantilla amb el programa Emcorp

Paiporta incorpora quatre treballadors a la plantilla amb el programa Emcorp - (foto 1)

    L'Ajuntament de Paiporta ha incorporat aquesta setmana quatre noves treballadores i treballadors gràcies al programa d'iniciativa social per a persones desocupades de més de 30 anys Emcord, que es porta a terme amb la col·laboració de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, i la coordinació de la Regidoria d'Economia, Ocupació i Comerç.

    Aquestes incorporacions reforçaran l'àrea de serveis, ja que hi ha un pintor, un operari de construcció, una treballadora de la neteja viària i altra d'edificis. Es tracta de perfils dels quals el consistori està necessitat i que, d'acord amb les condicions d'aquest programa de foment de l'ocupació, treballaran a l'Ajuntament durant els pròxims sis mesos.

    La Generalitat aporta 52.715,75 euros per a portar a terme aquest programa, mentre que l'Ajuntament de Paiporta es fa càrrec de la uniformitat, la formació en prevenció de riscos laborals i les indemnitzacions per acomiadament una vegada hagen finalitzat els contractes.

    Varen donar la benvinguda a les noves treballadores i treballadors l'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, la regidora d'Economia, Ocupació i Comerç, Beatriz Jiménez, el gerent de l'empresa pública de serveis ESPAI, i personal tècnic del Servei Municipal d'Ocupació, Formació i Comerç.

    Pujar