29 de novembre de 2020 29/11/20

Cs Paiporta exigeix a l'Ajuntament que solucione els problemes del servei telefònic per a demanar cita mèdica en l'ambulatori

  • El portaveu Paco Estellés critica que “ningú contesta durant hores en el telèfon disponible per als veïns”

El grup municipal Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Paiporta exigeix a l'equip de Govern local que prenga cartes en l'assumpte per a solucionar els "greus" problemes del servei telefònic disponible per a demanar cita mèdica en l'ambulatori local. Segons ha explicat el portaveu de Ciutadans en el municipi, Paco Estellés, “existeix un número de telèfon per a sol·licitar cita prèvia en els serveis mèdics municipals però, “el problema radica en el fet que aquest servei no funciona com caldria esperar ja que, segons denuncien nombrosos veïns, passen fins i tot hores fins que algú respon”.

Per això, Estellés ha instat a Compromís i PSPV, els grups que sostenen l'equip de Govern local, a “detectar quin és el problema i a coordinar-se amb les administracions competents en matèria de sanitat per a abordar el tema i donar-li solucions urgents, perquè, d'una altra manera, el resultat serà un col·lapse de les urgències en el municipi per a rebre assistència sanitària”.

“És inconcebible, en qualsevol estat del benestar, que els ciutadans no tinguen manera de poder concertar cita prèvia en els serveis mèdics, ni per telèfon ni per altres mitjans, ja que l'opció de fer-ho a través d'internet també està inhabilitada, no sols a Paiporta, sinó de manera generalitzada en tota la Comunitat Valenciana”, ha subratllat el portaveu de Cs.

“Estem parlant d'una qüestió molt seriosa i s'està posant en perill la salut dels sectors més vulnerables en el municipi, com les persones més majors”, ha afegit Estellés, qui ha recordat que “Cs ja va preguntar sobre aquesta qüestió en l'últim ple del consistori, al que l'equip de Govern va respondre que s'estava treballant en això”. “Tanmateix, a tenor de com continua la situació, és clar que no ho estan fent”, ha conclòs.

Pujar