elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paiporta estrena els punts Violeta i UPCCA al recinte firal

Paiporta estrena els punts Violeta i UPCCA al recinte firal
  • Les Regidories d’Igualtat i Benestar Social, Sanitat i Salut Pública posen a disposició del públic la campanya ‘Fes festa amb responsabilitat i respecte’

MÉS FOTOS
Paiporta estrena els punts Violeta i UPCCA al recinte firal - (foto 2)
Paiporta estrena els punts Violeta i UPCCA al recinte firal - (foto 3)

El recinte firal de Paiporta ha estrenat aquest dimecres els punts Violeta i UPCCA de cara a les activitats nocturnes. En aquests llocs informatius es porta a terme la campanya impulsada per les regidories d’Igualtat i Benestar Social, Sanitat i Salut Pública baix el nom ‘Fes festa amb responsabilitat i respecte’.

Amb aquesta campanya, la intenció del consistori és promoure relacions sanes entre els i les participants en les festes, previndre i actuar davant possibles casos d’agressions sexistes i conscienciar sobre la necessitat de controlar el consum d’alcohol i drogues.

A més, l’Ajuntament ha format les associacions amb caseta al recinte firal per a detectar i previndre agressions. També s’ha elaborat i repartit, de banda de la Regidoria d’Igualtat, un llistat de recomanacions de cançons no sexistes per a que puguen posar a les casetes.

Al Punt Violeta, a més, també es reparteix informació sobre alternatives de transport públic per a tornar a casa després de la festa.

A banda, s’atenen les necessitats de persones que acudisquen amb problemes d’abús d’alcohol o amb necessitat d’ajuda davant alguna possible agressió, en coordinació amb la Policia Local.

La campanya es completa amb l’edició d’un cartell amb 8 recomanacions relacionades amb el lema de la campanya ‘Fes festa amb responsabilitat i respecte’, que es troba a totes les casetes de festa i a llocs visibles del poble, i el repartiment de gots serigrafiats amb missatges també de la campanya.

A través d’activitats lúdiques, divertides i educatives, es busca també previndre i evitar incidents i possibles problemes de salut, especialment, entre la gent jove, que és la que majoritàriament pren part en les activitats del recinte firal.

Els punts Violeta i UPCCA estaran a disposició dels i les joves que acudisquen al recinte firal en els pròxims dies, i han estat visitats aquest dimarts a la nit per l’alcaldessa, Maribel Albalat, la regidora d’Igualtat, Esther Coronado, i altres membres del govern municipal.

Pujar