elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs Paiporta demana tractaments alternatius contra les paneroles, les rates i els mosquits tigre

Cs Paiporta demana tractaments alternatius contra les paneroles, les rates i els mosquits tigre
  • Estellés: “És evident que els productes actuals són ineficaços, és necessari un canvi per a aconseguir major control d’estes plagues”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Paiporta, Francisco Estellés, ha demanat “tractaments alternatius contra les paneroles, les rates i els mosquits tigre”. “Hem rebut bastants queixes de veïns, sobretot de comerços, que continuen veient rates i paneroles pels carrers, a més dels ja habituals mosquits tigre”, ha explicat.

Per això, ha destacat, “Cs ha sol·licitat per registre d'entrada una major implicació del regidor responsable per a atallar aquest problema així com l'informe de les actuacions que s'estan duent a terme”, ha detallat Estellés, al mateix temps que ha advertit que “malgrat el canvi d'empresa, les plagues segueixen sense erradicar-se”.

Per a l'edil de la formació taronja, “és evident que els tractaments actuals no són efectius”. Per això, ha defensat, “hem d'intentar solucionar aquesta desagradable situació d'una altra manera”. “No pot ser que tinguem el poble en aquestes condicions quan aquestes plagues afecten directament la salubritat i poden originar problemes sanitaris”, ha esgrimit.

Pujar