10 de desembre de 2019 10/12/19

Paiporta celebra l'edició número 22 de la seua Gala de l'Esport aquest divendres

Paiporta celebra l'edició número 22 de la seua Gala de l'Esport aquest divendres - (foto 1)

  Els clubs i entitats esportives paiportines, així com els i les esportistes del poble, estan convocades aquest divendres a la XXII Gala de l'Esport, que tindrà lloc a les 19.30 hores a l'Auditori Municipal de la localitat. Una vintena de clubs prendran part en aquest reconeixement que enguany porta per lema 'En l'esport totes i tots participen', i que està organitzat pel Servei Municipal d'Esports.

  Com és habitual, cada club i entitat participant farà un reconeixement a alguna persona del propi club que haja destacat pel seu treball al llarg dels últims temps. Així mateix, l'Ajuntament entregarà els tradicionals guardons institucionals, i premis als i les millors esportistes majors i menors de 16 anys.

  La gala estarà amenitzada per les actuacions de la companyia Claqué València, Paloma Free Style, amb Paloma Pujol, tricampiona d'Espanya de footbag, i la companyia valenciana d'acrobàcies Airshow. Assistiran l'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, la regidora de Joventut i Esports, Zaira Martínez, i altres membres de l'equip de govern i la corporació municipal, així com personalitats de l'esport valencià, com el president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, Salvador Gomar, entre d'altres.

   

  ocultar
  Paiporta celebra l'edició número 22 de la seua Gala de l'Esport aquest divendres
  Pujar