elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paiporta atorga per primera vegada els seus premis amb motiu del 9 d’octubre

Paiporta atorga per primera vegada els seus premis amb motiu del 9 d’octubre
  • Els paiportins i paiportines, així com els col·lectius socials locals, que més han destacat pel seu treball en benefici de Paiporta durant la pandèmia han sigut els guardonats en aquesta primera edició dels premis

MÉS FOTOS
Paiporta atorga per primera vegada els seus premis amb motiu del 9 d’octubre - (foto 2)
Paiporta atorga per primera vegada els seus premis amb motiu del 9 d’octubre - (foto 3)
Paiporta atorga per primera vegada els seus premis amb motiu del 9 d’octubre - (foto 4)
Paiporta atorga per primera vegada els seus premis amb motiu del 9 d’octubre - (foto 5)

L’Ajuntament de Paiporta ha celebrat per primera vegada, i coincidint amb la celebració del 9 d’octubre, l’acte de reconeixement institucional a paiportins i paiportines insignes.

El saló de plens de l’Ajuntament ha acollit aquest acte institucional en presència de representants de tots els grups polítics de la corporació municipal, públic assistent, així com de les persones premiades.

En la seua primera edició, els reconeixements municipals han estat destinats als col·lectius i entitats locals que han contribuït i col·laborat de manera notable a pal·liar les conseqüències de la pandèmia de la Covid-19, així com a combatre-la.

Coincidint amb la celebració d’aquesta data tan significativa, des d’Alcaldia s’ha considerat que és un moment oportú per a fer, alhora que celebrar l’esdeveniment històric, un xicotet homenatge a entitats, veïns i veïnes amb una trajectòria i esforç que ha estat fonamental durant els passats mesos de pandèmia.

És el cas del personal del centre de salut de Paiporta, les entitats socials Cáritas i Creu Roja, la comunitat educativa local, els comerços de Paiporta, personal de l’Ajuntament i d’ESPAI, així com forces i cossos de seguretat paiportines, representades per la Policia Local i Guàrdia Civil.

En el seu discurs, l’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat ha enaltit el coratge i generositat de les persones guardonades: “hem patit, però també heu sabut traure el millor de vosaltres per superar la pandèmia amb generositat, resiliència, treball i molta imaginació. Heu tingut la capacitat d’enfrontar dia a dia les dificultats i heu mantingut la voluntat intacta per afrontar els entrebancs amb il·lusió i coratge. Per tot això, vos donem les gràcies i vos fem entrega d’aquest reconeixement”.

En un acte molt emotiu, les i els homenatjats han rebut una placa commemorativa en reconeixement al mèrit de la seua labor per Paiporta durant la pandèmia.

Pujar