elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Olga Sandrós, nova regidora d’Economia, Ocupació i Comerç de Paiporta

Olga Sandrós, nova regidora d’Economia, Ocupació i Comerç de Paiporta
  • Ha pres possessió del càrrec en el ple de juny en substitució de Beatriz Jiménez, com a número 8 de la llista de Compromís

La Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç de Paiporta tindrà nova responsable, Olga Sandrós, número 8 en la llista de Compromís, que arriba a l’equip de govern de la localitat en substitució de Beatriz Jiménez. Sandrós ha pres possessió del càrrec en el ple ordinari del mes de juny.

En el seu discurs de presa de possessió, Sandrós ha explicat que es dedicarà a la seua tasca “amb responsabilitat i honestedat”, i amb l’objectiu de “donar suport, promocionar, assessorar el Comerç local per a consolidar-lo, amb idees innovadores, i a continuar al costat de les persones que han patit de manera directa les conseqüències d’aquesta crisi sanitària”. 

En aquest sentit, ha avançat que treballarà “per aconseguir un comerç sostenible i de proximitat i garantir noves expectatives laborals” a la ciutadania de Paiporta, i es posa a la seua disposició “quan ho necessiten, ja que es la meua obligació vetllar pels seus interessos i necessitats”.

A més, la nova regidora d’Economia de Paiporta ha enaltit el treball de la seua predecessora en el càrrec, Beatriz Jiménez: “No deixaré que el teu llegat es menyspree i, per descomptat, continuaré amb la teua línia de treball tan exitosa”, ha conclòs.

Entre les competències d’Olga Sandrós al capdavant de la Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç es troben la promoció dels negocis de proximitat, les polítiques formatives de millora de l’ocupabilitat per tal decombatre l’índex de desocupació, els programes formatius, tant per a persones amb treball com per a les que no en tenen, i la modernització i dinamitzacio de les àrees industrials de la localitat.

Pujar