5 d’agost de 2020 5/8/20

Oberta la inscripció per a la Volta a Peu Infantil

Oberta la inscripció per a la Volta a Peu Infantil - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Oberta la inscripció per a la Volta a Peu Infantil - (foto 2)
  Oberta la inscripció per a la Volta a Peu Infantil - (foto 3)
  Oberta la inscripció per a la Volta a Peu Infantil - (foto 4)

  Ja està oberta la inscripció per a l'edició número 19 de la Volta a Peu Infatil de Paiporta, que se celebra cada any amb motiu de les Festes Populars de la localitat. La carrera està programada enguany per al divendres 4 d'agost a partir de les 19.00 hores. Com és habitual, aquesta carrera popular destinada a la joventut està oberta per a xiquets i xiquetes des de la categoria de querubins fins a cadets.

  La inscripció comença aquest dilluns 17 de juliol, al Poliesportiu Municipal. Hi haurà trofeus per als o les tres primeres de cada categoria masculina i femenina, i una samarreta per a la totalitat dels i les participants. L'organització també entregarà altres obsequis fins a esgotar existències.

  Les distàncies de cada categoria estan adaptades a les possibilitats físiques de cada edat. Així, per a les i els querubins, la carrera serà d'aproximadament 200 metres. Els pre-benjamins correran 300 metres: els benjamins, 900; els alevins 1.100 metres, i els infantils, 1.700 metres. La carrera per als cadets serà de 2.200 metres.

  La Volta a Peu Infantil està organitzada per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Paiporta i el Servei Municipal d'Esports, i compta amb la col·laboració del Club Atletisme Paiporta i el Club Atletismo Von Hippel-Lindau.

  Pujar