18 de gener de 2021 18/1/21

Oberta la inscripció per a les sessions fotogràfiques del projecte ‘Dones amb barret’ a Paiporta

Oberta la inscripció per a les sessions fotogràfiques del projecte ‘Dones amb barret’ a Paiporta - (foto 1)
  • L'activitat forma part de la programació de la Regidoria d'Igualtat pel 25N i té com a objectiu visibilitzar la diversitat de les dones paiportines mitjançant el treball creatiu fotogràfic

L'Ajuntament de Paiporta ha obert la inscripció per a l'activitat 'Dones amb barret', impulsada per la Regidoria d'Igualtat amb motiu del 25 de Novembre, Dia Internacional Contra la Violència Masclista.

L'acció consisteix en la realització de fotografies a dones amb l'element estètic comú del barret, amb l'objectiu de visibilitzar la diversitat d'edat, ètnica i funcional de les dones paiportines. Amb els resultats de les sessions, es portarà a terme una exposició en els pròxims mesos.

A través d'aquest projecte es busca, a més, teixir lligams entre les dones del poble gràcies al treball fotogràfic creatiu, guanyar en autoconfiança i autoconsciència del seu propi cos i la pròpia imatge.

El projecte compta amb la col·laboració de la fotògrafa Concha Martínez Giménez i Sombreros Albero, i es desenvoluparà els dies 10 i 17 de desembre al Museu de la Rajoleria. Les sessions tindran un màxim de 6 assistents.

'Dones amb barret' és una iniciativa personal de la fotògrafa Concha Martínez, que pateix esclerosi múltiple, i ofereix desinteressadament l'acció per a indagar en les estructures fèrries del patriarcat a través de la fotografia. El resultat és un mosaic intergeneracional i heterogeni en què cada dona expresa una condició i, juntes, constitueixen la narrativa del projecte.

Pujar