10 de desembre de 2019 10/12/19

Oberta la inscripció per a la Fira Comercial de Paiporta

Oberta la inscripció per a la Fira Comercial de Paiporta - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Oberta la inscripció per a la Fira Comercial de Paiporta - (foto 2)

  La regidoria d'Ocupació i Comerç de l'Ajuntament de Paiporta convoca als comerços de la localitat a que s'inscriguen en la Fira Comercial, que se celebrarà a la Plaça Cervantes entre els dies 2 i 4 de juny. La inscripció es pot formalitzar a l'oficina UNICA del consistori fins al pròxim 17 de maig. La Fira Comercial de Paiporta coincidirà enguany amb la VI Ruta de Tapes, el festival gastronòmic per al que ja està assegurada la participació de 25 locals. A més, simultàniament, hi haurà un Mercat Medieval, amb el que la localitat afronta un intens cap de setmana.

  La Fira Comercial de Paiporta, que arriba a la setena edició, es marca com a objectius promocionar i incentivar el sector comercial amb actuacions que el facen més dinàmic i atractiu. La unió d'aquesta fira amb altres esdeveniments ha sigut una petició de l'Associació de Comerç Local de Paiporta, expressada en diferents sessions del Consell Local de Comerç.

  Poden participar en la Fira Comercial de Paiporta persones físiques o empreses que desenvolupen la seua activitat comercial i/o de serveis a Paiporta, amb els requisits de que realitzen una activitat oberta al públic. S'ha d'estar donat d'alta en l'Impost sobre Activitats Econòmiques. El producte ha de ser adequat per a la venda directa, i els comerços podran vendre als seus expositors o tindre una participació amb caràcter expositiu i divulgatiu.

  Els 'stands' per a la Fira Comercial d'enguany podran arribar fins als 25. Cada comerciant pot optar a una caseta, que enguany seran de fusta i de 3 metres d'ample per 2,25 metres de profunditat, encara que en poden sol·licitar més si no s'arribaren a ocupar els 25. El preu del lloguer de cada 'stand' està subvencionat per la regidoria d'Ocupació i Comerç, i cada expositor haurà d'abonar 45 euros.

   


  ocultar
  Oberta la inscripció per a la Fira Comercial de Paiporta
  Pujar