9 de desembre de 2019 9/12/19

Obert el termini de les subvencions a esportistes menors d'edat que concedirà l'Ajuntament

Obert el termini de les subvencions a esportistes menors d'edat que concedirà l'Ajuntament - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Obert el termini de les subvencions a esportistes menors d'edat que concedirà l'Ajuntament - (foto 2)

  Aquest divendres s'ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a les subvencions que concedirà l'Ajuntament de Paiporta a esportistes locals menors d'edat. En total, la Regidoria d'Esports destinarà 5.000 euros per a aquelles i aquells esportistes de Paiporta més destacats, que puguen acreditar participacions en competicion oficials autonòmiques, nacionals i internacionals. L'anunci oficial de la convocatòria es va publicar aquest dijous en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), i el termini per a presentar la documentació s'allargarà 10 dies hàbils a partir d'aquest dia 27 d'octubre.

  Els requisits per a optar a les subvencions són ser menor d'edat, esportista, i estar empadronat o empadronada a Paiporta, al menys, des de l'1 de gener de 2015. A més, s'ha d'estar en possessió de la llicència federativa en vigor de la modalitat esportiva corresponent i pertànyer a un club inscrit en el registre d'associacions de Paiporta.

  De forma excepcional, tal i com s'especifica en les bases, accessibles en aquest enllaç i en el tràmit corresponent de la seu electrònica de l'Ajuntament, es podran contemplar sol·licituds de joves esportistes que competisquen per algun club no radicat en la localitat, sempre que no existisca a Paiporta cap club de la modalitat que practique la persona sol·licitant, o que es trobe justificada la seua competició per un altre club basant-se en una major tecnificació i nivell de competició entre aquest i el club local.

  Els criteris de baremació de les sol·licituds, així com la documentació necessària a aportar per les persones sol·licitants i els terminis de resolució de les peticions, estan establides en la documentació annexa al tràmit de la seu electrònica. El Servei Municipal d'Esports, situat al Poliesportiu Municipal, també pot facilitar la documentació.

  La regidora d'Esports, Zaira Martínez, ha explicat que “aquestes ajudes suposen una aposta ferma per l'esport local, més concretament, per la base, per aquelles i aquells esportistes que dediquen temps i esforç a superar-se cada dia, i als quals l'Ajuntament atorga una ajuda perquè creiem que l'esport és molt més que els resultats i la competició: És una forma sana, saludable d'afrontar una educació en valors”.

  ocultar
  Obert el termini de les subvencions a esportistes menors d'edat que concedirà l'Ajuntament
  Pujar