18 d’octubre de 2019 18/10/19

Obert el termini d'inscripció de les escoles i programes esportius del Servei Municipal d'Esports

Obert el termini d'inscripció de les escoles i programes esportius del Servei Municipal d'Esports - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Obert el termini d'inscripció de les escoles i programes esportius del Servei Municipal d'Esports - (foto 2)
  Obert el termini d'inscripció de les escoles i programes esportius del Servei Municipal d'Esports - (foto 3)
  Obert el termini d'inscripció de les escoles i programes esportius del Servei Municipal d'Esports - (foto 4)

  Com cada any, el Servei Municipal d'Esports (SME) de Paiporta ofereix una gran varietat d'escoles i programes esportius per a la temporada 2018-2019. Enguany es consoliden les escoles d'handbol, escalada i esport de muntanya, que es van incorporar l'any passat.

  El període d'inscripció de nou alumnat està obert fins al 21 de setembre. En cas de ser admesos, la plaça serà confirmada a partir del 26 de setembre, segons vacants. L'alumnat del curs anterior haurà de comunicar la renovació de la seua plaça abans del 30 d'agost.

  En tots dos casos, hauran de dirigir-se al Poliesportiu Municipal de Paiporta, en horari de matins de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores. També poden fer-ho els dilluns, dimarts i dijous de 18.00 a 19.30 hores.

  Aquesta temporada, la Guia Esportiva, també disponible en paper en dependències municipals, compta amb un total d'11 escoles esportives. Educació Física de Base, Multiesport, Tècnica de Futbol, Bàsquet, Taekwondo, Gimnàstica Rítmica, Esport Adaptat, són algunes d'elles. I un total de huit programes esportius. Gimnàstica de Manteniment Global, Batu-Pump, Taitxí, Zumbbabis, entre d'altres.

  Les classes de les diferents escoles i programes esportius començaran l'1 d'octubre de 2018 i finalitzaran el 15 de juny de 2019.

  ocultar
  Obert el termini d'inscripció de les escoles i programes esportius del Servei Municipal d'Esports
  Pujar