12 de juliol de 2020 12/7/20

Noves incorporacions a l'Ajuntament de Paiporta gràcies a l'impuls de la Diputació de València i el propi consistori

Noves incorporacions a l'Ajuntament de Paiporta gràcies a l'impuls de la Diputació de València i el propi consistori - (foto 1)

    Aquesta setmana s'han incorporat a l'Ajuntament de Paiporta sis nous treballadors i treballadores, contractades gràcies al pla d'ocupació de la Diputació de València i l'impuls del consistori paiportí. En concret, han iniciat contractes de sis mesos a jornada completa un arquitecte tècnic, que reforçarà l'àrea d'Urbanisme; una tècnic de participació ciutadana, per a l'àrea de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana: i tres auxiliars administratius, per a les àrees de Benestar Social, Ocupació i Patrimoni.

    Aquestes contractacions s'han realitzat amb criteris socials i econòmics de les persones beneficiàries, i se sufgaran, d'una banda, amb una ajuda de 40.970 euros de la Diputació de València, i altres 30.560 euros que aportarà l'Ajuntament. El total de la inversió supera els 71.530 euros.

    La regidoria d'Ocupació i Comerç continua apostant per la formació i l'ocupació de persones aturades amb dificultats per a trobar un treball. Amb l'adhesió a diferents programes tant de la Diputació de València com del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF), en els últims mesos ha sigut possible la contractació de fins a 13 persones, i la formació de desenes més.

    Pujar