24 de gener de 2020 24/1/20

Nous arbres per a augmentar les zones d'ombra a les places Senyera i Soliera

Nous arbres per a augmentar les zones d'ombra a les places Senyera i Soliera - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Nous arbres per a augmentar les zones d'ombra a les places Senyera i Soliera - (foto 2)
  Nous arbres per a augmentar les zones d'ombra a les places Senyera i Soliera - (foto 3)
  Nous arbres per a augmentar les zones d'ombra a les places Senyera i Soliera - (foto 4)

  La regidoria d'Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Paiporta ha plantat en els últims dies nous arbres a les places Senyera i Soliera per a augmentar les zones d'ombra. Aquesta havia sigut una reivindicació del veïnat durant els últims mesos, fins i tot en el cas de la Plaça Senyera expressada en les trobades amb l'alcaldessa i reflectides en les tasques posteriors dels grups de seguiment.

  Aquesta última plaça havia presentat des de la seua execució problemes amb la manca d'elements que projectaren ombra sobre els jocs infantils per a que pugueren ser utilitzats també en els mesos més calorosos. Amb la recent plantació de moreres i el seu posterior creixement es buscar millorar-la en aquest sentit, tal i com demanava el veïnat del Barri Sant Ramon i Picanyer. També en la Plaça Senyera, a les 10 moreres noves s'han afegit arbres anomenats plàtans, que també augmentaran les zones d'ombra.

  D'altra banda, s'ha procedit també a la plantació d'una trentena d'escocells en diferents punts de la circumval·lació de localitat, on es van abatre i talar palmàcies mesos enrere. Aquests espais i altres circumdants s'han omplit amb plantes autòctones adaptades al medi i altres al·lòctones que suporten els rigors propis del clima mediterrani. Totes elles tenen necessitats mínimes d'aigua una vegada es troben arrelades al terreny i mantenen el fullatge i la floració constant en totes les estacions de l'any.

   

  Pujar