10 de desembre de 2019 10/12/19

El Museu de la Rajoleria inaugura l'exposició de cal·ligrames realitzats per escolars amb motiu del Dia de l'Arbre

El Museu de la Rajoleria inaugura l'exposició de cal·ligrames realitzats per escolars amb motiu del Dia de l'Arbre - (foto 1)

    Aquest dijous 1 de febrer s'inaugura al Museu de la Rajoleria de Paiporta l'exposició de cal·ligrames fruit del certamen literari convocat amb motiu del Dia de l'Arbre. En el concurs, que ha arribat enguany a la tercera edició, han participat més de 400 xiquetes i xiquets dels centres Rosa Serrano, L'Horta, Ausiàs March, Jaume I, La Inmaculada, La Sénia i Andreu Alfaro. El certamen és una iniciativa de les regidories d'Educació i Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, amb la col·laboració de l'àrea de Cultura.

    Dels més de 400 cal·ligrames presentats baix el lema 'Els arbres, nius de vida', se n'han seleccionat al voltant de 50 per a l'exposició. El cal·ligrama és una tècnica que combina text escrit amb dibuix, i que ha disparat la imaginació de l'alumnat paiportí. La mostra estarà a disposició del públic des d'aquest dijous, 1 de febrer, fins al pròxim dimecres dia 14.

    ocultar
    El Museu de la Rajoleria inaugura l'exposició de cal·ligrames realitzats per escolars amb motiu del Dia de l'Arbre
    Pujar