elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Maribel Albalat (PSOE): “Estic desitjant continuar amb el treball d'aquests anys a Paiporta”

Maribel Albalat (PSOE): “Estic desitjant continuar amb el treball d'aquests anys a Paiporta”
  • L'alcaldessa socialista ha guanyat les eleccions a Paiporta i es converteix en la 35ª més votada de la Comunitat

Maribel Albalat ha obtingut la victòria a Paiporta, guanyat les eleccions del passat diumenge en el municipi i revalidarà el seu títol d'alcaldessa amb el PSOE. A més, és la 35ª alcaldessa més votada de la Comunitat Valenciana, obtenint un 36,25% dels vots i 9 escons.

No obstant això, no ha aconseguit majoria absoluta i haurà de pactar amb Compromís que ha aconseguit 3 regidors per a posar-se al capdavant del consistori. Així i tot, “estic molt satisfeta i agraïda pel suport rebut. Crec que les paiportines i els paiportins han valorat la nostra manera de governar i la proximitat que hem tingut a totes les associacions, veïns i agents socials del Paiporta, sense excloure a ningú i pensant en el bé de totes i tots” ha afirmat Maribel Albalat.

A més, s'enfronta a aquesta nova legislatura amb il·lusió, “desitjant poder continuar amb el treball que portem realitzant aquests anys per a poder fer realitat projectes molt importants per al nostre poble”.

Alguns d'aquests projectes se centren en la construcció de “dos nous centres educatius i un nou centre de dia per a les persones majors”.

La resta de partits polítics han obtingut el següent resultat: el PP, amb 7 escons (un menys que en 2019), Vox que irromp en la localitat amb dos regidors, mentre que Ciutadans es desploma passant de 2 a cap escó.

Pujar