elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Llar de la Tercera Edat de Paiporta recupera l’activitat

La Llar de la Tercera Edat de Paiporta recupera l’activitat
  • L’alçament de les restriccions per la millora en la situació originada per la pandèmia fan possible la tornada d’un dels llocs de reunió de les persones majors

MÉS FOTOS
La Llar de la Tercera Edat de Paiporta recupera l’activitat - (foto 2)
La Llar de la Tercera Edat de Paiporta recupera l’activitat - (foto 3)

La Llar de la Tercera Edat de Paiporta ha reobert aquesta setmana les seues portes a les activitats que permeten les autoritats sanitàries. Aquest lloc emblemàtic de la localitat, un dels punts de trobada i socialització més importants per a les persones majors, recobra el seu paper després d’haver-se tancat a l’inici de la pandèmia i sols haver-se obert parcialment abans de l’estiu passat.

Amb la nova resolució de la Conselleria de Sanitat, que data de 27 de setembre, ja es pot tornar a realitzar tota l’activitat amb normalitat, sempre respectant les mesures sanitàries, com és l’obligatorietat de portar mascareta. L’única activitat que encara no s’ha recuperat és el ball que, pel moment, no està permés.

El regidor de Benestar Social, Sanitat i Salut Pública, Rafa Gadea, ha visitat la llar i s’ha reunit amb el president de l’Associació Democràtica de Jubilats i Pensionistes de Paiporta, Ángel Redondo, per a comprovar el bon estat de les instal·lacions i repassar algunes de les mesures, com són, pel moment, la limitació de l’aforament a un 75% i la prohibició de ballar.

L’Ajuntament de Paiporta seguirà amb atenció totes les novetats que es puguen produir en les resolucions de la Conselleria de Sanitat per a recuperar la normalitat en aquesta i altres instal·lacions municipals tan prompte com siga possible.

La Regidoria de Benestar Social, a més, manté un contacte directe i fluid amb les persones responsables de la Llar de la Tercera Edat de Paiporta i, de fet, està a punt de materialitzar-se una de les últimes peticions dels i les usuàries, amb la instal·lació de ‘routers’ amb wi-fi obert i gratuït, que ha sigut possible gràcies a fons de la pròpia regidoria.

Pujar