12 de desembre de 2019 12/12/19

L'Escola de Famílies de Paiporta ofereix tallers de dansa i vincle afectiu segur

L'Escola de Famílies de Paiporta ofereix tallers de dansa i vincle afectiu segur - (foto 1)

  L'Escola de Fanílies de la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Paiporta ofereix en les pròximes setmanes dos activitats gratuïtes per a les que ja està oberta la inscripció al web municipal. En l'organització d'aquests tallers també participen les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPAs) de tots els centres educatius de la localitat.

  D'una banda, el pròxim 4 de maig, a les 11.30 hores, al CEIP L'Horta, se celebrarà un taller de Dansa en Família, que té com a objectiu estimular la comunicació amb les filles i els fills a través del moviment i el joc. Impartirà el taller Ana Extremiana, pedagoga del moviment i directora de la companyia 'El tutú de la abuela'.

  A més d'aquesta activitat, l'Escola de Famílies, que també és iniciativa de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) i les regidories d'Igualtat i Sanitat, ha obert la inscripció per a les sessions de formació sobre 'Com educar des del vincle afectiu segur?', dirigides a famílies amb criatures menors de 4 anys. Aquest taller es dividirà en quatre sessions, els dies 4, 18 i 25 de maig, i l'1 de juny. En les dos primeres assistiran les mares i els pares, mentre que les dos últimes estaran al costat de les seues filles i fills per a treballar des de la teràpia del joc.

  La psicòloga, psicoterapeuta Gestalt i especialista en Prevenció Infantil, Rocío Gómez, i el terapeuta de Joc, José Carlos Soto, impartiran aquestes sessions, que se celebraran en doble torn i tindran una capacitat total de 20 famílies. La inscripció per a aquest taller d'educació en el vincle afectiu segur es tanca el 2 de maig.

  ocultar
  L'Escola de Famílies de Paiporta ofereix tallers de dansa i vincle afectiu segur
  Pujar