elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Escola d’Associacions dinamitza l’activitat del teixit associatiu de Paiporta

L’Escola d’Associacions dinamitza l’activitat del teixit associatiu de Paiporta
  • Aquesta proposta, impulsada per Fundació Horta Sud dinamitzarà les associacions locals mitjançant accions de formació contínua, acompanyament, assessorament o punts de trobada

MÉS FOTOS
L’Escola d’Associacions dinamitza l’activitat del teixit associatiu de Paiporta - (foto 2)
L’Escola d’Associacions dinamitza l’activitat del teixit associatiu de Paiporta - (foto 3)

Paiporta se suma a l’Escola d’Associacions de la Fundació Horta Sud, una iniciativa que té per objectiu dinamitzar l’activitat del teixit associatiu local.

Com a gran novetat per a 2022, la Fundació tractarà de donar resposta amb l’Escola d'Associacions, Ciutadania i Participació a les necessitats de les associacions, mitjançant accions de formació contínua, acompanyament, assessorament o recursos pràctics.  A més, aquestes formacions també pretenen ser un punt de trobada i reflexió del teixit associatiu de L’Horta.

L’Escola d’Associacions durà a terme diverses activitats a Paiporta durant els pròxims mesos. Les activitats es dividiran en formació, assessorament, cafés associatius i jornades. La primera cita a del municipi amb l’Escola serà a través d’una formació per a millorar la transparència i sobre les obligacions i novetats legislatives per a les associacions, dijous 24 de març, al Centre de Formació de Persones Adultes de Paiporta, de 17.30 a 20.30 hores.

A través d’aquesta formació les associacions es familiaritzaran amb la seua obligació de publicació i publicitat dels seus comptes, programes i activitats, com també dels ingressos per subvencions i ajudes públiques. Les entitats interessades a participar poden inscriure’s a través del següent enllaç.

Així mateix, el servei d’assessoria de Fundació continuarà molt actiu, a través de noves cites el 24 de maig i el 9 de juny. Una altra proposta que contribuirà a la dinamització del teixit associatiu és el  Café Associatiu, un espai que convida al diàleg entre associacions perquè comparteixen les seues experiències.  La Regidoria de Participació Ciutadana informarà de les noves cites i dates puntualment, a través dels seus canals habituals de comunicació.

Pujar