elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Paiporta signa els convenis anuals de col·laboració amb les sis comissions falleres

L'Ajuntament de Paiporta signa els convenis anuals de col·laboració amb les sis comissions falleres

    L'Ajuntament de Paiporta ha signat aquest dijous els convenis anuals de col·laboració amb les sis comissions falleres de la localitat. Representants de les falles Plaça Cervantes; Jaume I, Sant Antoni i Adjacents; Verge dels Desamparats-Doctor Fleming i Adjacents; Mestre Serrano-Sant Francesc i Adjacents, i Avinguda Francesc Ciscar-Plaça de l’Església han rubricat els acords pels quals rebran 1.000 euros cadascuna per a portar a terme les seues activitats anuals. Per part de l'Ajuntament han signat els documents l'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i el regidor de Cultura, Alberto Torralba.

    Segons queda plasmat en el conveni, l'objecte de la subvenció és el foment de banda de l'Ajuntament de la cultura popular per mitjà de la festa valenciana més coneguda. El consistori col·labora d'aquesta forma en el funcionament i activitats generals de cada comissió fallera, amb el compromís d'aquestes de realitzar actes en benefici del veïnat, de forma gratuïta, festius i propis de la festa fallera durant l'any 2018.

    Abans de rebre la subvenció, les falles de Paiporta hauran d'indicar les activitats realitzades amb la presentació d'una memòria, una relació de les despeses i inversions en les activitats, factures i pagaments. Dins d'aquesta subvenció, les comissions poden incloure el lloguer del casal, la construcció dels monuments, els espectacles pirotècnics i musicals i la contractació de bandes de música o conjunts instrumentals. No entren dins de la subvenció despeses de menjar i beguda.

     

    Pujar