elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de Paiporta continua desinfectant les zones de major concurrència

L’Ajuntament de Paiporta continua desinfectant les zones de major concurrència
  MÉS FOTOS
  L’Ajuntament de Paiporta continua desinfectant les zones de major concurrència - (foto 2)

  L’Ajuntament de Paiporta continua desinfectant les zones del poble amb major concurrència de persones per tal de mantindre-les netes i evitar riscos de contagi del coronavirus Covid-19. Operaris i operàries d’ESPAI renten l’entorn del centre de salut, farmàcies, xicotets comerços, seu de Creu Roja, contenidors, Policia Local, mercat municipal, Ajuntament i baixades al barranc.

  Aquesta tasca, que es realitza a diari, es complementa amb la que porten a terme efectius de la Unitat Militar d’Emergències (UME) desplegats a l’àrea metropolitana de València, que també desinfecten l’estació de Metrovalència i l’entorn dels supermercats.

  L’Ajuntament recorda a la ciutadania que la mobilitat està restringida a causa de la declaració de l’estat d’alarma, i que sols es pot eixir de casa per l’adquisició d’aliments, l’assistència a serveis sanitaris, l’anada i tornada del lloc de treball, l’assistència a persones majors o dependents, els desplaçaments a bancs i respostatges en gasolineres o per a passejar a gossos, sempre per l’entorn de casa, pel mínim temps possible, i guardant la distància de seguretat mínima d’1,5 metres amb altres persones.

  Pujar