6 de juny de 2020 6/6/20

L’Ajuntament de Paiporta continua desinfectant les zones de major concurrència

L’Ajuntament de Paiporta continua desinfectant les zones de major concurrència - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’Ajuntament de Paiporta continua desinfectant les zones de major concurrència - (foto 2)

  L’Ajuntament de Paiporta continua desinfectant les zones del poble amb major concurrència de persones per tal de mantindre-les netes i evitar riscos de contagi del coronavirus Covid-19. Operaris i operàries d’ESPAI renten l’entorn del centre de salut, farmàcies, xicotets comerços, seu de Creu Roja, contenidors, Policia Local, mercat municipal, Ajuntament i baixades al barranc.

  Aquesta tasca, que es realitza a diari, es complementa amb la que porten a terme efectius de la Unitat Militar d’Emergències (UME) desplegats a l’àrea metropolitana de València, que també desinfecten l’estació de Metrovalència i l’entorn dels supermercats.

  L’Ajuntament recorda a la ciutadania que la mobilitat està restringida a causa de la declaració de l’estat d’alarma, i que sols es pot eixir de casa per l’adquisició d’aliments, l’assistència a serveis sanitaris, l’anada i tornada del lloc de treball, l’assistència a persones majors o dependents, els desplaçaments a bancs i respostatges en gasolineres o per a passejar a gossos, sempre per l’entorn de casa, pel mínim temps possible, i guardant la distància de seguretat mínima d’1,5 metres amb altres persones.

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
  Pujar