elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Junta Local Fallera de Paiporta regala un pasdoble a les seues falleres majors de tots els temps

La Junta Local Fallera de Paiporta regala un pasdoble a les seues falleres majors de tots els temps
  • La peça “Falleres Majors de Paiporta” es va interpretar com a fermall de gala al concert benèfic organitzat per la Junta Local Fallera de Paiporta

MÉS FOTOS
La Junta Local Fallera de Paiporta regala un pasdoble a les seues falleres majors de tots els temps - (foto 2)
La Junta Local Fallera de Paiporta regala un pasdoble a les seues falleres majors de tots els temps - (foto 3)

La Junta Local Fallera de Paiporta organitzava el passat cap de setmana el concert “Passacarrer”, que complia amb la doble finalitat de recaptar fons per a l'Associació Espanyola Contra el Càncer i com a commemoració del 45 aniversari de la mateixa Junta Local.

L'acte, apadrinat per la Fallera Major Infantil de València, Carla García Pérez, va comptar amb l'actuació del Grup de Danses Sant Roc, seguit del concert de la Banda Primitiva de Paiporta. Sota la batuta de la seua directora, Vivian Gutiérrez Abreu, el públic de l'Auditori Florida va gaudir de pasdobles tradicionals com Amparito Roca o Pérez Barceló, entre altres.

El moment més especial i emotiu de la vetlada es va viure amb l'estrena del pasdoble “Falleres Majors de Paiporta”, compost per Eduardo Betes Ribes com a homenatge del president de la Junta Local Fallera de Paiporta, Raúl Zamora, a totes les falleres majors de la història de Paiporta. “Aquest pasdoble està dedicat, amb tot el meu afecte, al meu poble, a la meua gent i a la meua festa. Però, sobretot, a elles; a les que van ser, són i seran per sempre Falleres Majors de Paiporta”, expressava un emocionat president.

A l'acte també assistia la vicealcaldessa de Paiporta i regidora de Cultura, Maribel Albalat, el regidor de Festes, Vicent Císcar, així com altres autoritats i representants de Juntes Locals de localitats veïnes com Catarroja, Albal o Sedaví. Tampoc van faltar representants de les entitats col·laboradores de l'esdeveniment, Caixa Popular de Paiporta i Associació Espanyola Contra el Càncer.

Albalat, que rebia de mans del president de la Junta la partitura de la nova composició, va felicitar la directiva de la Junta per “una iniciativa tan positiva, tant pel seu caràcter solidari com pel més que merescut homenatge cap a les Falleres Majors de Paiporta”. La vicealcaldessa va celebrar el gran acolliment d'aquest pasdoble homenatge i va comentar la “satisfacció que suposarà comptar entre els arxius del Museu de la Rajoleria amb una obra com aquesta, que amplia i crea nous records i memòries per a completar la història de Paiporta”. Les Falleres Majors de Paiporta, Adriana Montoro Belloch i Sofía Aparisi Marino, també van rebre una còpia d'aquest especial homenatge en forma de melodia.

Pujar