elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Junta de Govern de Paiporta aprova el pagament de les primeres ajudes del Pla Resistir

La Junta de Govern de Paiporta aprova el pagament de les primeres ajudes del Pla Resistir
  • Hi ha un centenar de sol·licituds presentades i s’espera que n’arriben moltes més fins a la data límit, el 29 de març. El comerç local també rebrà suport del pla, finançat per l’Ajuntament, la Diputació i la Generalitat

L’Ajuntament de Paiporta ha aprovat aquest divendres en junta de govern el pagament de les primeres ajudes del Pla Resistir, finançat a tres bandes pel consistori, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana.

L’objectiu d’aquest pla és contribuir a la sostenibilitat de les empreses dedicades als sectors més castigats per la pandèmia, com són l’hostaleria, el xicotet comerç, els negocis de gestió cultural, esportiva i turística.

Les empreses, microempreses i treballadores i treballadors autònoms que complisquen els criteris de les bases rebran 2.000 euros cadascun, a més de 200 euros extra per cada persona contractada.

El període de sol·licitud es va iniciar el passat 27 de febrer i estarà obert fins al 29 de març. El tràmit es realitza exclusivament a la seu electrònica de l’Ajuntament de Paiporta.

El consistori ha rebut al voltant d’un centenar de peticions, i s’espera que n’arriben moltes més fins a finals de mes, ja que la previsió per a Paiporta és distribuir 710.000 euros en total, dels quals el consistori n’aporta 108.000.

Pujar